Egy tökéletes megoldás

Amikor az ember egy saját vállalkozásra vágyik csak az elképzelés lebeg a szeme előtt, miszerint a saját véleménye és tudása alapján, a saját meggyőződése szerint végezheti a munkáját és csinálhatja a dolgát nap, mint nap, viszont azt kell mondjam, hogy sokkal több nehézséggel kell szembenéznie, mint egy olyan munkahelyen, ahol alkalmazottként tengeti a napjait. Hihetetlen, hogy mennyi adminisztratív feladat és egyéb járulékos tevékenység társul a napi munkához, még akkor is, hogy ha az ember megtalálja a megfelelő munkatársakat, akik tökéletes segítséget nyújtanak számára a mindennapok során.

Én sem panaszkodhatok, hiszen tökéletes csapatot sikerült kialakítanom, habár még így is akadtak nehéz részek, mivel az építőipar területén tevékenykedő vállalkozó számára számos járulékos nehézség és sokkal szigorúbban vett szabály is belép a teendők közé. Én például iszonyatosan sokáig kerestem megfelelő céget és segítő csapatot a munkavédelem témakörén belül, hiszen őszintén szólva ma már a cégalapítás sem tud végbe menni egy szakértő csapat segítsége nélkül, nem beszélve arról, hogy egy egyszerű gépek üzembe helyezése feladat is hatalmas adminisztrációs többletmunkával jár, ami alapján a törvényeknek a cég meg tud felelni.

Hála a jó égnek az első választásom után, ami nem igazán minősült eredményesnek és hatékonynak, rátaláltam az Activesafety csaptára, akik hihetetlen szakmai tudással és tapasztalattal úgy alakítanak ki a cégen belül tökéletes védelme és maximális biztonságot, hogy közben a cég embereinek és nekem is alig kell közreműködnöm. Az általuk biztosított munkavédelmi koordinátor pedig hihetetlen segítőtársa lett a cégnek. Örülök hogy rájuk találtam és csak ajánlani tudom őket bárki számára, mert biztos vagyok benne, hogy aki őket választja maradéktalanul elégedett lesz az eredményeikkel.