Egy eszköz a hanyatlás ellen!

Azt gondolom, hogy minden vállalatot felépített és eredményes céget vezető ember rémálma az a lehetőség, hogy a cég egyszer csak lomha kezd lenni, a folyamatok lelassulnak és vagy tömeges elvándorlás kezdődik meg a cégnél, ami egyenesen megbénítja a vállalat profi és hatékony működését, vagy szarvashibákat követnek el a munkavállalók, olyanokat, amelyekre egészen addig még sosem volt példa. Persze jól ismerem ezt az érzést, mert nekem is sikerült egy jól működő és szinte folyamatosan, évről-évre fejlődő nagyvállalatot kialakítanom, de meg kell mondjam őszintén, hogy amikor erről a témáról beszélek vezetőkkel és tulajdonosokkal mindig meglepődök azon, hogy bár félnek és tartanak ettől, konkrét intézkedéseket szinte senki sem tesz a megelőzésre.

Gondoljunk csak bele ugyanis, hogy az egészségünkre is vigyázunk, éppolyan vehemenciával és lelkesedéssel kell megkeresni azokat az eszközöket, amelyek kapcsán ugyanígy tudunk vigyázni a szervezet egészségére is. A coaching péládul az egyik olyan eszköz, ami nem csak számunkra, de biztos vagyok benne, hogy számtalan vállalat számára is hihetetlen segítséget nyújtott már abban, hogy a szervezet hosszú távon is hatékonyan és eredményesen tudjon működni, hogy ne kezdjen egy lomha és nehezen reagáló szervezetté alakulni, ami aztán a cég működését veszélyeztetné. A kogwheel csapatával való együttműködés során én igyekszem minden lehetőségét elvenni annak, hogy az én vállalatom elinduljon a hanyatlás útján és végeredményként egy működésképtelen vagy épp folyamatos hibákat halmozó céggé alakuljon.

Mindenkinek csak javasolni tudom a Kogwheel csapatának profi és eredményes munkáját, mert segítségükkel biztosak lehetnek benne, hogy nem kell tartaniuk semmilyen negatív  változástól vagy hanyatlástól, csak egy időről időre fejlődő, dinamikus és eredményes vállalatot kapnak eredményként cserébe, ráadásul hihetetlenül kedvező árak mellett. Én biztosan a jövőben is együtt fogok velük működni, mert számomra a siker és a folyamatos működés záloga ez a profi csapat és a munkája.